На косъм от трагедия на новогодишен купон в Белград: Първоначално не

...
На косъм от трагедия на новогодишен купон в Белград: Първоначално не
Коментари Харесай

Плаващ нощен клуб потъна в Белград навръх Нова година

На косъм от покруса на новогодишен ваучър в Белград: 

" Първоначално не разбрахме какво се случва. Сградата се наклони и след това стартира да нахлува вода. Беше ужасяващо ", споделя момиче, участвало на място по време на събитията

Популярен плаващ нощен клуб в Белград е потопен нощес по време на новогодишно празненство, оповестиха сръбски медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Според информация на уеб страницата Телеграф е потърпевша млада жена, чийто крайник е ранен. Гостите са били навреме евакуирани и няма жертви.

Нощният клуб " Freestyler " е почнал да потъва малко след среднощ, до момента в който присъстващите чествали началото на новата година. Плаващата платформа се килнала и бързо почнала да се цялостни с вода, като повече от половината ѝ е била потопена. В обществените медии бяха публикувани фрагменти на бягащи хора, газещи във вода.

" Първоначално не разбрахме какво се случва.

Сградата се наклони и след това стартира да нахлува вода. Беше ужасяващо, девойки към мен започнаха да крещят от смут. Започнахме да бягаме на открито една след друга ", споделя момиче, участвало на място по време на събитията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР